Plaatsingen onderbreken of hervatten

Een plaatsing onderbreken of hervatten

1. Selecteer in de structuurweergave het account, de campagne of de advertentiegroep met de plaatsingen die u wilt updaten.
  2. Selecteer Plaatsingen.
  3. Selecteer een of meer plaatsingen.
  4. Wijzig de status in het dropdownmenu in het bewerkingspaneel of selecteer Bewerken > Verwijderen, Onderbreken of Activeren.
Gebruik de tool Meerdere wijzigingen aanbrengen als u meerdere plaatsingen wilt onderbreken of hervatten. U geeft bij elke plaatsing de nieuwe status op (ingeschakeld, onderbroken of verwijderd) en de tool zorgt ervoor dat uw plaatsingen in één keer worden geüpdatet. Meer informatie over het bewerken van uw plaatsingen.

Met de tool 'Meerdere wijzigingen aanbrengen' kunt u uw bestaande plaatsingen vervangen door een nieuwe lijst. Vink in stap 1 van de tool het selectievakje 'Vervang de gehele inhoud van de doeladvertentiegroepen door deze plaatsingen' aan. Uw bestaande plaatsingen worden verwijderd en vervangen door uw nieuwe lijst.