Tags voor dynamische invoeging in Google Ads Editor

Google Ads Editor interpreteert alles in de vorm {A.B.C:text} of {A.B.C} als dynamische invoeging of ValueTrack-tag, waarbij A.B.C en text het volgende zijn:

• A.B.C is een of meer ID's gescheiden door punten. ID's kunnen reeksen ASCII-letters, cijfers en underscores zijn die beginnen met een letter.
  • text is een reeks tekens, de zogenaamde 'parameter' of 'standaardwaarde' van de tag.

Dynamische invoeging

Koppen, beschrijvingsregels en zichtbare URL's voor advertenties kunnen de volgende soorten tags voor dynamische invoeging bevatten.

ValueTrack

ValueTrack-parameters zijn een type URL-parameter dat u kunt opnemen in uiteindelijke URL's, trackingsjablonen of aangepaste parameters. Voor meer informatie gaat u naar het Helpcentrum va Google Ads.