Etiquetes d'inserció dinàmica a Google Ads Editor

Google Ads Editor interpreta qualsevol text amb el format {A.B.C:text} o {A.B.C} com a insercions dinàmiques o etiquetes de ValueTrack, en què A.B.C i text volen dir el següent:

• A.B.C són un o diversos identificadors separats per punts. Poden ser seqüències de lletres ASCII, dígits i ratlles baixes que comencen per una lletra.
  • text és una seqüència de caràcters, és a dir, el "paràmetre" o el "valor predeterminat" de l'etiqueta.

Inserció dinàmica

Els títols dels anuncis, les línies de descripció i els URL visibles poden incloure els tipus d'etiquetes d'inserció dinàmica següents:

ValueTrack

Els paràmetres de ValueTrack són un tipus de paràmetre d'URL que podeu incloure als URL finals, a les plantilles de seguiment i als paràmetres personalitzats. Obteniu més informació al Centre d'ajuda d'Google Ads.