Versie 11.6

Google Ads Editor versie 11.6 bevat diverse updates, waaronder ondersteuning voor aanvullende bodaanpassingen voor apparaten, 2 templates voor Gmail-advertenties, app-campagnes, geplande downloads en verbeterde functionaliteit voor geavanceerd zoeken. Download de nieuwste versie van Google Ads Editor.

Bodaanpassingen voor apparaten

Deze versie bevat 2 nieuwe typen apparaatspecifieke bodaanpassingen: voor desktops en voor tablets. Het bereik van deze nieuwe bodaanpassingen is -90% tot +900% (net als bij bodaanpassingen voor mobiel). U kunt de weergave van advertenties op een bepaald apparaat uitzetten door uw bod in te stellen op -100%.

Templates voor Gmail-advertenties

In versie 11.6 worden Gmail-templates voor zowel afbeeldingen als voor een enkel product ondersteund.

App-campagnes

U kunt nu app-campagnes maken en bewerken in Google Ads Editor. Met app-campagnes kunt u uw app promoten via Google Zoeken, Google Play en YouTube, evenals in andere apps en op andere mobiele websites in het Display Netwerk.

Verbeterde functionaliteit voor geavanceerd zoeken

In deze versie zijn diverse verbeteringen doorgevoerd in de functionaliteit voor geavanceerd zoeken, waaronder een makkelijkere manier om filters te maken.

Verbeterde functionaliteit voor automatisch downloaden en uploaden

In versie 11.6 geldt geen downloadlimiet meer van 5 items per keer. U kunt nu meerdere accounts selecteren om opeenvolgend te downloaden of te uploaden.

Geplande downloads

U kunt voortaan downloads plannen om op bepaalde dagen en tijden recente wijzigingen en actuele statistieken op te halen.

Wijzigingen controleren voor meerdere accounts

In deze versie kunt u wijzigingen voor meerdere accounts tegelijk controleren.