Versió 11.6

La versió 11.6 de Google Ads Editor inclou diverses novetats, com ara la compatibilitat amb més ajustos d'oferta per dispositiu, dues plantilles d'anunci de Gmail, campanyes d'aplicacions, baixades programades i millores en la cerca avançada. Baixeu la versió més recent de Google Ads Editor.

Ajustos d'oferta per dispositiu

En aquesta versió s'incorporen dos tipus nous d'ajustos de l'oferta segons el dispositiu: per a ordinadors i per a tauletes. L'interval per a aquests nous ajustos, igual que per als ajustos de l'oferta per a mòbils, va de -90% a +900%. Per deixar de mostrar anuncis en un determinat tipus de dispositiu, establiu l'oferta en -100%.

Plantilles d'anunci de Gmail

La versió 11.6 admet les plantilles d'imatge de Gmail i les plantilles de promoció única de Gmail.

Campanyes d'aplicacions

Ara podeu crear i editar campanyes d'aplicacions a Google Ads Editor. Aquestes campanyes us permeten promocionar la vostra aplicació a la Cerca de Google, a Play, a YouTube i dins d'altres aplicacions i llocs web per a mòbils de la Xarxa de Display.

Millores en la cerca avançada

Aquesta versió inclou diverses millores en la cerca avançada, com ara una manera més fàcil de crear filtres.

Millores en la baixada i la càrrega automàtiques

A la versió 11.6 desapareix el límit de cinc baixades simultànies. Ara podeu seleccionar diversos comptes perquè es baixin o es pengin seqüencialment.

Baixades programades

Podeu programar les baixades per obtenir llistes de canvis recents i estadístiques en dates i hores concretes.

Comprovar els canvis en diversos comptes

Aquesta versió us permet comprovar a la vegada els canvis fets en diversos comptes.