Responsieve advertenties toevoegen of bewerken

U kunt geen responsieve advertenties meer maken of aanpassen (ter verduidelijking: dit zijn geen responsieve zoekadvertenties) in Google Ads Editor.

Met Google Ads Editor kunt u responsieve advertenties maken en bewerken. De afmetingen, het uiterlijk en de indeling van responsieve advertenties worden automatisch aangepast aan bijna elke beschikbare advertentieruimte.

Opmerking: Vierkante afbeeldingen zijn vereist voor responsieve advertenties.

Instructies

1. Selecteer Advertenties en vervolgens Responsieve advertenties in de lijst met typen.
  2. Klik op Responsieve advertentie toevoegen en selecteer de advertentiegroepen waar u de nieuwe responsieve advertenties wilt weergeven.
  3. Geef de advertentietekst en URL's op in het bewerkingsvenster.
  4. Als u bestaande responsieve advertenties wilt bewerken, selecteert u de gewenste advertenties in de gegevensweergave en updatet u de informatie in het bewerkingspaneel.