Componenten voor website-informatie maken en bewerken

U kunt Google Ads Editor gebruiken om componenten voor website-informatie toe te voegen en aan te passen op campagne- en advertentiegroepniveau.

Een component voor website-informatie maken

U beheert extensies voor website-informatie in de gedeelde bibliotheek. De gedeelde bibliotheek is ook waar u extensies maakt voordat u ze aan accounts, campagnes en advertentiegroepen kunt toevoegen. Doe het volgende om een nieuwe extensie voor website-informatie te maken:

1. Klik onder de typenlijst op Gedeelde bibliotheek.
  2. Klik in het linkerdeelvenster op Gedeelde componenten voor website-informatie.
  3. Klik boven de gegevensweergave op Gedeelde component voor website-informatie toevoegen.
  4. Zorg ervoor dat de nieuwe component in de gegevensweergave is geselecteerd en voeg de componentgegevens toe in het bewerkingspaneel.

Een componenten voor website-informatie toevoegen aan een account, campagne of advertentiegroep

1. Selecteer in de accountstructuur het account, de campagne of de advertentiegroep waaraan u de component wilt toevoegen.
  2. Selecteer in de typenlijst Advertentiecomponenten en daarna Componenten voor website-informatie.
  3. Klik boven de gegevensweergave op Component voor website-informatie toevoegen.
  4. Selecteer de gewenste component in de lijst.
  5. Klik op OK.

Een component voor website-informatie bewerken

U beheert componenten voor website-informatie in de Gedeelde bibliotheek. Dit betekent dat als u de component wijzigt, ook alle campagnes en advertentiegroepen waaraan de component is toegevoegd, worden geüpdatet. Zo bewerkt u een component voor website-informatie:

1. Klik onder de typenlijst op Gedeelde bibliotheek.
  2. Klik in het linkerdeelvenster op Gedeelde componenten voor website-informatie.
  3. Selecteer een component in de gegevensweergave.
  4. Bewerk de gegevens van de component in het bewerkingspaneel.