Advertenties voor mobiele-app-engagement maken en bewerken

Met Google Ads Editor kunt u advertenties voor mobiele-app-engagement maken en bewerken. Via deze advertenties met een deep link naar bepaalde schermen in uw mobiele app kunt u opnieuw de interesse wekken van bestaande gebruikers.

Instructies

1. Selecteer in de accountstructuur het account met de campagne die u wilt bewerken.
  2. Selecteer in de lijst met typen Advertenties.
  3. Selecteer Advertenties voor app-engagement of Beeldadvertenties voor app-engagement.
  4. Klik op Advertentie voor app-engagement toevoegen of Beeldadvertentie voor app-engagement toevoegen om een nieuwe advertentie te maken. Selecteer vervolgens de advertentiegroepen waaraan u de advertentie wilt toevoegen en geef de vereiste gegevens op in het bewerkingspaneel.
  5. Als u bestaande advertenties wilt selecteren, selecteert u de gewenste advertenties en bewerkt u de velden in het bewerkingspaneel.