Versie 11.5

Google Ads Editor versie 11.5 biedt diverse nieuwe functies, waaronder ondersteuning voor uitgebreide tekstadvertenties, uploaden naar meerdere accounts, advertenties voor mobiele-app-engagement en extensies voor website-informatie. Download de nieuwste versie van Google Ads Editor.

Uitgebreide tekstadvertenties

Deze versie biedt volledige ondersteuning voor uitgebreide tekstadvertenties.

Responsieve advertenties

U kunt met Google Ads Editor nu bulksgewijs bewerkingen aanbrengen in uw responsieve advertenties.

Zoekverbeteringen

Er zijn verschillende verbeteringen aangebracht in de zoekbalk, zodat u gemakkelijker kunt vinden wat u zoekt.

Uploaden naar meerdere accounts

U kunt wijzigingen nu uploaden naar meerdere accounts tegelijk.

Advertenties voor mobiele-app-engagement

Met versie 11.5 kunt u advertenties voor mobiele-app-engagement maken en bewerken.

Extensies voor website-informatie

Met deze versie worden extensies voor website-informatie volledig ondersteund, waardoor uw advertenties specifieke aspecten van uw producten en services kunnen benadrukken.

Importeren naar en exporteren uit meerdere accounts

U kunt een CSV-bestand nu importeren naar meerdere accounts en meer dan één account exporteren naar één CSV-bestand.

Filteren op type

Wanneer u campagnes downloadt, kunt u nu de optie 'Selecteren op type' gebruiken om bepaalde campagnetypen te kiezen, zoals alle Shopping-campagnes.

Meerdere kolommen sorteren

In versie 11.5 kunt u meerdere kolommen sorteren.

Optimalisatie op basis van agressieve targeting

Bij nieuwe advertentiegroepen in campagnes van het type Mobiele-app-installatie wordt standaard optimalisatie op basis van agressieve targeting ingeschakeld.

Optionele afbeelding in landschapstand voor advertenties voor app-installatie

Met versie 11.5 kunt u een optionele afbeelding in landschapstand uploaden wanneer u een advertentie voor app-installatie maakt.