Kopiering, flytning eller indsætning af elementer på en konto

Med Google Ads Editor kan du kopiere eller flytte elementer fra én placering til en anden på flere måder. Hvis du vil se specifikke instruktioner for en bestemt elementtype (f.eks. søgeord eller annoncegrupper), kan du besøge en af de sider, der er anført i slutningen af denne artikel.

Kopiering eller flytning af elementer inden for en konto

1. Vælg den relevante kontekst i trævisningen. Det kan være navnet på din konto eller en bestemt kampagne eller annoncegruppe, der indeholder de elementer, du vil flytte. Hvis du f.eks. vil kopiere søgeord i kampagne 4, skal du vælge Kampagne 4 i trævisningen.
  2. Klik på den relevante type. Vælg f.eks. Søgeord, hvis du vil kopiere søgeord.
  3. Vælg et eller flere elementer, du vil kopiere eller klippe.
  4. Gå til menuen Rediger > Kopiér eller Klip.
  5. Vælg destinationskampagnen eller -annoncegruppen i trævisningen.
  6. Gå til menuen Rediger > Indsæt.

Træk og slip

Hvis du vil flytte noget hurtigt, skal du markere det i datavisningen og trække det til den nye placering i trævisningen. Hvis du vil kopiere det, skal du holde tasten Ctrl nede.

Hvis du f.eks. vil flytte tekstannoncer til en ny kampagne, skal du markere annoncerne og trække dem til destinationskampagnen i trævisningen. Den oprindelige kampagne vil vise disse annoncer som fjernet, og den nye kampagne vil vise dem som tilføjet.

Hvis du vil kopiere eller flytte annoncegrupper, kan du trække og slippe dem i trævisningen.

Indsættelse på flere placeringer

1. Kopiér en gruppe af elementer (f.eks. søgeord, annoncer osv.)
  2. I trævisningen skal du bruge Ctrl + klik (Windows) eller + klik (Mac) til at vælge flere kampagner eller annoncegrupper.
  3. Indsæt elementerne i de valgte kampagner eller annoncegrupper.
  4. Bekræft de annoncegrupper, som elementerne skal indsættes i, og klik på OK.