Version 11.4

Google Ads Editor version 11.4 innehåller flera nya funktioner, bland annat stöd för apptillgångar, granskning av tillgångar, budstrategi med mål-CPA, frekvenstak och kampanjer för appinstallationer. Ladda ned den senaste versionen av Google Ads Editor.

Skapa kampanjer snabbare

När du klickar på knappen Lägg till kampanj öppnas en rullgardinsmeny där du väljer vilken typ av kampanj du vill skapa. När du skapar kampanjer på det här sättet ställs vissa standardinställningar in efter kampanjtyp. I till exempel videokampanjer ställs budgivningen in på manuell CPV, videoinställningar aktiveras och två innehållsuteslutningar är förkonfigurerade. Shopping-kampanjer konfigureras så att de använder alla språk.

Annonser och tillgångar har separerats i navigeringen

I typlistan är annonser och tillgångar nu uppdelade i två avsnitt: Annonser och Annonstillgångar.

Apptillgångar

Du kan nu skapa och redigera apptillgångar i Google Ads Editor. Med apptillgångar visas en länk till din app under din annons.

Recensionstillgångar

Google Ads Editor har nu fullt stöd för recensionstillgångar, som lyfter fram recensioner från tredje part i dina annonser.

Appinstallationer

Nu kan du använda Google Ads Editor när du skapar kampanjer för appinstallationer med dina annonser i Display-nätverket.

Modifierare av breda matchningar i verktyget Hitta dubbletter av sökord

Verktyget Hitta dubbletter av sökord ignorerar nu modifierare av breda matchningar som matchningstyp när du väljer alternativet Dubbletter kan ha olika matchningstyper.

Budstrategin Mål-CPA

Nu kan du ändra budstrategin för din kampanj till Mål-CPA.

Frekvenstak

Nu kan du begränsa hur många gånger en användare ser din annons i Display-nätverket genom att redigera kampanjinställningen för frekvenstak och exportera den för arkivering och delning. Däremot finns det inte stöd för import och export av CSV-filer.