Versjon 11.4

I versjon 11.4 av Google Ads Editor har vi lagt til en rekke nye funksjoner, deriblant støtte for appelementer, anmeldelseselementer, budstrategi for mål-CPA, frekvenstak og kampanjer for installasjon av mobilapper. Last ned den nyeste versjonen av Google Ads Editor.

Raskere oppretting av kampanjer

«Legg til en kampanje»-knappen har nå en rullegardinmeny der du kan velge hvilken kampanjetype du ønsker å opprette. Når du oppretter kampanjer på denne måten, blir det automatisk angitt noen standardinnstillinger som er spesifikke for de enkelte kampanjetypene. Hvis du for eksempel oppretter en videokampanje, blir «Manuell CPV»-innstillingen valgt for budgivning, videoinnstillinger blir slått på, og to innholdsekskluderinger blir forhåndskonfigurert. For Shopping-kampanjer blir innstillingen for språk angitt til «Alle».

Annonser og elementer er atskilt i navigasjonen

I typelisten er annonser og elementer nå atskilt i hver sin del: «Annonser» og «Annonseelementer».

Appelementer

Nå kan du opprette og endre appelementer i Google Ads Editor. Med appelementer kan du vise frem mobil- eller nettbrettappen din ved å sette inn en link til appen under annonser.

Anmeldelseselementer

Google Ads Editor har nå full støtte for anmeldelseselementer, som fremhever tredjepartsanmeldelser i annonsene dine.

Installasjon av mobilapper

Nå kan du opprette kampanjer for installasjon av mobilapper for annonsene dine i Displaynettverket i Google Ads Editor.

Endringselement for fleksibelt samsvar i «Finn dupliserte søkeord»-verktøyet

Samsvartypen for endringselement for fleksibelt samsvar ignoreres nå i «Finn dupliserte søkeord»-verktøyet når du velger «Duplikater kan ha ulike samsvartyper»-alternativet.

Budstrategi for mål-CPA

Nå kan du endre kampanjens budstrategi til mål-CPA.

Frekvenstak

Nå kan du begrense hvor mange ganger den samme personen ser annonsen din i Displaynettverket, ved å endre kampanjeinnstillingen for frekvenstak og eksportere den for arkivering og deling. Import og eksport av CSV-filer støttes imidlertid ikke.