Versie 11.4

In Google Ads Editor versie 11.4 zijn verschillende nieuwe functies toegevoegd, waaronder ondersteuning voor app-componenten, reviewcomponenten, doel-CPA-biedstrategie, frequentielimieten en campagnes voor mobiele-app-installatie. Download de nieuwste versie van Google Ads Editor.

Sneller campagnes maken

Met de knop 'Campagne toevoegen' opent u nu een dropdownmenu waarin u kunt selecteren welk type campagne u wilt maken. Wanneer u op deze manier een campagne maakt, worden er voor het gekozen campagnetype bepaalde standaardinstellingen ingeschakeld. Voor videocampagnes wordt bijvoorbeeld de biedstrategie ingesteld op 'Handmatige CPV'. Ook worden de vereiste video-instellingen ingeschakeld en worden er vooraf twee contentuitsluitingen gedefinieerd. Voor Shopping-campagnes wordt bij de taalinstelling Alle geselecteerd.

Advertenties en componenten zijn gescheiden in navigatie

In de lijst met typen zijn advertenties en componenten nu onderverdeeld in 2 gedeelten: Advertenties en Advertentiecomponenten.

App-componenten

U kunt nu app-componenten maken en bewerken in Google Ads Editor. Met app-componenten kunt u uw mobiele of tablet-app promoten door een link naar uw app te laten zien onder uw advertentie.

Reviewcomponenten

Google Ads Editor biedt nu ondersteuning voor reviewcomponenten, waarbij reviews van derden worden getoond in uw advertenties.

Mobiele-app-installaties

In Google Ads Editor kunt u nu ook campagnes voor mobiele-app-installatie maken voor uw Display Netwerk-advertenties.

Modifier voor breed zoeken in de tool 'Dubbele zoekwoorden vinden'

Wanneer u de optie 'Dubbele zoekwoorden kunnen verschillende zoektypen zijn' selecteert, negeert de tool 'Dubbele zoekwoorden vinden' nu het zoektype 'Modifier voor breed zoeken'.

Biedstrategie op basis van doel-CPA

U kunt de biedstrategie voor uw campagne nu ook instellen op Doel-CPA.

Frequentielimieten

Voortaan kunt u de campagne-instelling voor frequentielimieten bewerken en exporteren, en deze vervolgens archiveren en delen. Met frequentielimieten beperkt u het aantal keren dat dezelfde persoon uw advertentie in het Display Netwerk te zien krijgt. Importeren en exporteren als csv wordt echter niet ondersteund.