Versio 11.4

Google Ads Editorin versioon 11.4 on lisätty useita uusia ominaisuuksia, esimerkiksi tuki sovelluselementeille, arvosteluelementeille, CPA-tavoitteen hintatarjousstrategialle, näyttötiheyden rajoitustoiminnolle ja mobiilisovellusasennuskampanjoille. Lataa Google Ads Editorin uusin versio.

Nopeampi kampanjan luonti

Lisää kampanja ‑painikkeesta avautuu nyt valikko, josta voit valita luotavan kampanjan tyypin. Jos luot kampanjan tällä tavoin, sille valitaan tietyt oletusasetukset kampanjatyypin mukaan. Esimerkiksi Videokampanjoiden hintatarjousasetukseksi valitaan manuaalinen katselukertakohtainen hinta, videoasetukset otetaan käyttöön ja kaksi sisällön poissulkemista määritetään valmiiksi. Shopping-kampanjoissa kieliasetuksena on "kaikki".

Mainokset ja elementit erillään navigoinnissa

Mainokset ja elementit on nyt erotettu tyyppilistassa kahdeksi eri osaksi: "Mainokset" ja "Mainoselementit".

Sovelluselementit

Nyt voit luoda ja muokata sovelluselementtejä Google Ads Editorissa. Sovelluselementin avulla voit lisätä mainoksesi alapuolelle linkin mobiili- tai tablettisovellukseen.

Arvosteluelementit

Google Ads Editorissa on nyt täysi tuki arvosteluelementeille, joiden avulla voit sisällyttää mainoksiisi kolmannen osapuolen arvosteluja.

Mobiilisovellusasennukset

Nyt voit luoda Google Ads Editorissa mobiilisovellusasennuskampanjoita Display-verkoston mainoksillesi.

Laajan vastaavuuden tarkennin päällekkäisten avainsanojen työkalussa

Etsi päällekkäisiä avainsanoja ‑työkalu ohittaa nyt Laajan vastaavuuden tarkennin ‑vastaavuustyypin, jos olet valinnut vaihtoehdon "Päällekkäisillä avainsanoilla voi olla eri vastaavuustyypit".

CPA-tavoitteen hintatarjousstrategia

Nyt voit käyttää kampanjan hintatarjousstrategiana CPA-tavoitetta.

Näyttötiheyden rajoitustoiminto

Muokkaamalla kampanjan näyttötiheyden rajoitusasetusta voit nyt rajoittaa sitä, kuinka monta kertaa sama henkilö näkee Display-verkoston mainoksesi. Voit myös viedä asetuksen arkistointia ja jakamista varten. CSV-tiedoston tuontia ja vientiä ei kuitenkaan tueta.