Versió 11.4

La versió 11.4 de Google Ads Editor inclou diverses funcions noves, com ara la compatibilitat amb els recursos d'aplicació, els recursos de ressenya, l'estratègia d'oferta de cost per acció (CPA) objectiu, la limitació de freqüència i les campanyes d'instal·lació d'aplicacions mòbils. Baixeu la versió més recent de Google Ads Editor.

Creació de campanyes més ràpida

Ara, el botó "Afegeix una campanya" té un menú desplegable que us permet seleccionar el tipus de campanya que voleu crear. Quan en creeu una d'aquesta manera, es definiran diferents opcions de configuració predeterminades específiques segons el tipus de campanya que hàgiu triat. Per exemple, per a les campanyes de vídeo, les ofertes s'establiran com a cost per visualització (CPV) manual, la configuració de vídeo s'activarà i es configuraran prèviament dues exclusions de contingut. Per a les campanyes de compres, els idiomes s'establiran en "Tots".

Els anuncis i els recursos estan separats a la navegació

Ara, a la llista de tipus, els anuncis i els recursos es separen en dues seccions: "Anuncis" i "Recursos d'anunci".

Recursos d'aplicació

Ara podeu crear i editar recursos d'aplicació a Google Ads Editor. Els recursos d'aplicació presenten la vostra aplicació mòbil o per a tauletes mostrant un enllaç a l'aplicació a sota de l'anunci.

Recursos de ressenya

Ara, Google Ads Editor és totalment compatible amb els recursos de ressenya, que destaquen les ressenyes de tercers als anuncis.

Instal·lacions d'aplicació per a mòbils

Ara, podeu crear campanyes d'instal·lació d'aplicacions mòbils per als vostres anuncis de la Xarxa de Display a Google Ads Editor.

Modificador de concordança ampla a l'eina per trobar paraules clau duplicades

Ara, l'eina per trobar paraules clau duplicades ignora el tipus de concordança del modificador de concordança ampla si seleccioneu l'opció "Les duplicades poden tenir tipus de concordança diferents".

Estratègia d'oferta de CPA objectiu

Ja podeu canviar l'estratègia d'oferta de la vostra campanya a CPA objectiu.

Limitació de freqüència

Per limitar el nombre de vegades que un mateix usuari pot veure el vostre anunci de la Xarxa de Display, ara podeu editar l'opció de limitació de freqüència de la campanya i exportar-la per arxivar-la o compartir-la. Ara bé, aquesta opció no és compatible amb la importació i l'exportació de fitxers en format CSV.