Versjon 11.3

Vi har lagt til en rekke nye funksjoner i versjon 11.3 av Google Ads Editor. Det er lagt til støtte for HTML5-annonser, og du kan opprette og endre videokampanjer samt legge til og endre infoelementer. Last ned den nyeste versjonen av Google Ads Editor.

Videokampanjer

Med TrueView-videoannonser kan du gi kundene engasjerende og interaktive opplevelser både på YouTube og internett generelt. I versjon 11.3 kan du opprette og redigere standard TrueView-videokampanjer. Du kan legge til innholdsekskluderinger og endre målrettingsmetodene for å velge hvem som skal få se annonsene dine. Du kan også endre andre innstillinger, som for eksempel høyeste kostnad per visning (maks. CPV). Kampanjer av typen TrueView for shopping og installasjon av mobilapper støttes ikke.

Husk dette

Når du redigerer TrueView-videoannonsene dine i Google Ads Editor, fjernes ikke eventuelle nettadresser for pikselsporing (også kjent som sporingspiksler) som allerede har sendt trafikk til annonsene. Hvis du derimot eksporterer eller importerer en CSV- eller XML-fil, fjernes eventuelle nettadresser for pikselsporing fra annonsene.

Infoelementer

Nå kan du opprette og endre infoelementer i kampanjene og annonsegruppene dine. Med infoelementer kan du legge til ekstra tekst i søkeannonsene dine. Dermed kan du oppgi detaljert informasjon om bedriften din, inkludert produkter og tjenester du tilbyr.

HTML5

Google Ads Editor har nå støtte for HTML5-annonser.

Valg av nylige endringer

I versjon 11.3 har du nå muligheten til å la elementer som nylig er endret, være valgt når «Utfør endringer i dupliserte elementer» er slått på.

Metaord i «Legg til tekst»-verktøyet

I denne versjonen kan du bruke metaord, som for eksempel «[campaign]» og «[ad group]», når du bruker «Legg til tekst»-verktøyet.

Nye typer brukerlister

To nye typer brukerlister er nå tilgjengelige i velgeren for brukerlister: «Kundeliste» og «Lignende».