Versió 11.3

La versió 11.3 de Google Ads Editor incorpora diverses funcions noves, com ara la capacitat de crear i editar campanyes de vídeo, la compatibilitat amb anuncis HTML5 i la possibilitat d'afegir i de modificar recursos de text destacat. Baixeu la versió més recent de Google Ads Editor.

Campanyes de vídeo

Els anuncis de vídeo TrueView són una manera interactiva de cridar l'atenció dels clients a YouTube i a tot Internet. La versió 11.3 us permet crear i editar campanyes de vídeo TrueView estàndard. També us permet afegir exclusions de contingut i canviar els mètodes de segmentació per controlar qui veu els anuncis. A més, podeu canviar altres opcions de la configuració, com ara el cost per visualització màxim (CPV màx.). No s'admeten les campanyes de TrueView per a Shopping ni les d'instal·lació d'aplicacions mòbils.

Recordatori

En editar els anuncis de vídeo TrueView a Google Ads Editor, els URL de seguiment de píxels (també coneguts com a balises) que s'hagin dirigit als anuncis no es trauran. En canvi, si exporteu o importeu un fitxer CSV o XML, sí que es trauran tots els URL de seguiment de píxels que continguin els anuncis.

Recursos de text destacat

Ara podeu crear i editar recursos de text destacat per a les campanyes i els grups d'anuncis. Aquests recursos us permeten incloure text addicional als anuncis de cerca. Això fa que pugueu proporcionar dades detallades sobre l'empresa, inclosos els productes i els serveis que oferiu.

HTML5

Google Ads Editor ara admet els anuncis HTML5.

Selecció de canvis recents

La versió 11.3 incorpora una opció per seleccionar els elements nous quan l'opció "Fes canvis als elements duplicats" està activada.

Metaparaules a l'eina Afegeix el text

Si feu servir l'eina Afegeix el text amb aquesta versió, podeu utilitzar metaparaules com ara "[campanya]" o "[grup d'anuncis]".

Nous tipus de llistes d'usuaris

Ara hi ha dos nous tipus de llistes d'usuaris disponibles al selector de llistes d'usuaris: "Llista de clients" i "Similar".