Version 11.2.3

Den här versionen åtgärdar flera problem inom följande områden.

Ordlistor för stavningskontroll: Du behöver inte längre kopiera ordlistorna för stavningskontroll varje gång vi släpper en ny version av Google Ads Editor.

Begränsning för att lägga upp produktgrupper: Förbättrad prestanda när du lägger upp vissa ändringar i produktgrupper.

Delete-tangent på Mac-tangentbord: Mac-användare kan nu använda Delete-tangenten utan att hålla ner Fn-knappen när de vill ta bort objekt.

Alternativ för att öppna HTML-fil efter export: När du exporterar en HTML-fil kan du markera en kryssruta för att förhandsgranska den.

Länkade tillägg: Åtgärdar ett problem vid import av arkiv eller delning av fil som innehåller länkade tillägg.

Appkategorier: Appkategorier finns nu för andra språk än engelska (USA).

Ladda ned den senaste versionen av Google Ads Editor.