Versie 11.2.3

In deze release worden diverse problemen opgelost die te maken hebben met de volgende functionaliteit:

Woordenboeken voor spellingcontrole: u hoeft uw woordenboeken voor spellingcontrole niet meer te kopiëren als er een nieuwe versie van Google Ads Editor is.

Limiet voor uploaden naar productgroepen: deze oplossing zorgt voor betere prestaties als u bepaalde wijzigingen uploadt naar productgroepen.

Delete-toets voor Mac-toetsenbord: Mac-gebruikers kunnen items nu verwijderen met de Delete-toets zonder dat ze de functietoets ingedrukt hoeven te houden.

Optie om HTML-bestand te openen na exporteren: wanneer u een HTML-bestand exporteert, kunt u nu een selectievakje aanvinken om een voorbeeld van uw bestand te bekijken.

Gelinkte extensies: hiermee wordt een fout verholpen als een archief wordt geïmporteerd of een bestand wordt gedeeld met gelinkte extensies.

Mobiele-app-categorieën: mobiele-app-categorieën zijn nu beschikbaar voor andere talen dan Amerikaans-Engels.

Download de nieuwste versie van Google Ads Editor.