Versió 11.2.3

En aquesta versió es corregeixen diversos problemes que s'havien detectat a les àrees següents:

Diccionaris del corrector ortogràfic: ja no cal que copieu els diccionaris del corrector ortogràfic cada cop que surti una nova versió de Google Ads Editor.

Límit en la publicació de grups de productes: aquesta correcció millora el rendiment a l'hora de penjar determinats canvis als grups de productes.

Tecla de supressió als teclats Mac: els usuaris de Mac poden utilitzar la tecla de supressió per treure elements sense haver de mantenir premuda la tecla de funció.

Opció per obrir un fitxer HTML després d'exportar-lo: ara, quan exporteu un fitxer HTML, podeu marcar una casella per previsualitzar-lo.

Extensions enllaçades: s'ha corregit un error que es produïa en importar un arxiu o en compartir un fitxer que contenia extensions enllaçades.

Categories d'aplicacions mòbils: ara estan disponibles en altres idiomes a més de l'anglès dels Estats Units.

Baixeu la versió més recent de Google Ads Editor.