Versie 11.2

In versie 11.2 van Google Ads Editor zijn verschillende nieuwe functies toegevoegd, waaronder een functie om belcomponenten en Shopping-campagnes te maken en toe te voegen. Ook zijn er enkele prestatieverbeteringen doorgevoerd. Download de nieuwste versie van Google Ads Editor.

Belcomponenten

U kunt belcomponenten maken en bewerken in de Gedeelde bibliotheek en daarna toevoegen aan campagnes en advertentiegroepen. U beschikt onder meer over de functionaliteit om mobiele apparaten te targeten, conversies bij te houden en advertentieplanningen te maken.

Shopping-campagnes

In Google Ads Editor kunt u Shopping-campagnes en productgroepen maken en bewerken.

Statistieken downloaden

Google Ads Editor kunt u nu alle statistieken die beschikbaar zijn via de webinterface, downloaden en tonen.

Automatisch updaten

Met ingang van versie 11.2 worden updates op de achtergrond gedownload. Van niet-doorgevoerde wijzigingen worden back-ups gemaakt. Deze kunt u opnieuw importeren nadat de accountgegevens zijn gedownload.

HTML-export

Exporteer een samenvatting van uw account naar een HTML-bestand dat u met iedereen kunt delen, ook met mensen die geen toegang hebben tot Google Ads Editor.

Prestatieverbeteringen

In deze update zijn van diverse functies, waaronder manageraccounts, de prestaties verbeterd.