Versio 11.2

Google Ads Editorin versioon 11.2 on lisätty useita uusia ominaisuuksia, esimerkiksi mahdollisuus luoda ja lisätä puheluelementtejä ja Shopping-kampanjoita. Lisäksi suorituskykyyn on tehty monia parannuksia. Lataa Google Ads Editorin uusin versio.

Puheluelementit

Puheluelementtejä voi luoda ja muokata jaetussa kirjastossa ja lisätä sitten kampanjoihin ja mainosryhmiin. Puheluelementtien ominaisuuksia ovat mobiililaitekohdistus, konversioseuranta ja mainosten esitysaikataulun luominen.

Shopping-kampanjat

Shopping-kampanjoita ja tuoteryhmiä voidaan luoda ja muokata Google Ads Editorissa.

Tilastojen lataukset

Google Ads Editorista voi nyt ladata ja katsoa kaikkia verkkokäyttöliittymässä saatavilla olevia tilastoja.

Automaattiset päivitykset

Versiosta 11.2 alkaen päivitykset ladataan taustalla. Viemättömät muutokset varmuuskopioidaan, ja ne voidaan tuoda heti tilidatan lataamisen jälkeen.

HTML-vienti

Tilin yhteenvedon voi viedä HTML-tiedostona, jonka voi jakaa myös muille kuin Google Ads Editorin käyttäjille.

Suorituskyvyn parannuksia

Tämä päivitys tehostaa hallinnoijan tilien ja useiden muiden ominaisuuksien toimintaa.