Versie 11.1.3

Deze servicerelease biedt verbeterde prestaties van labels, sitelinks, verbeterde import van csv-bestanden en kleine bugfixes. Download de nieuwste versie van Google Ads Editor.

Labels: verschillende verbeteringen in labelkoppelingen en de mogelijkheid om labels uit zoekwoorden te verwijderen. Betere prestaties van accounts waarin labels aan veel entiteiten zijn gekoppeld.

Uploads van sitelinks: sterk verbeterde uploadsnelheden voor sitelinkkoppelingen.

Import van CSV-bestanden: verbeterde importprestaties van accounts met veel advertentiegroepen.

Snelle ontvangst van recente wijzigingen: problemen met bodmodifiers voor campagnes en het wisselen tussen positieve en negatieve criteriawaarden zijn nu opgelost.

Advertentieplanning in campagnes: in nieuwe campagnes kunnen advertentieplanningen worden uitgevoerd.

Accountsbeheerder: verbeterde snelheid en prestaties wanneer u met een groot aantal beheerde accounts werkt.

Validatie: de lokale validatiefunctie geeft niet langer incorrect fouten weer voor geldige wijzigingen en advertentieaanpassers in dynamische zoekadvertenties zijnworden nu toegestaan.

Dubbele zoekwoorden vinden: zoekresultaten zijn niet hoofdlettergevoelig.

Meerdere wijzigingen aanbrengen: de optie 'Vervangen' is verwijderd uit de tool 'Meerdere wijzigingen aanbrengen' op het tabblad 'Productpartities' om fouten te voorkomen wanneer wijzigingen worden doorgevoerd.

Spellingscontrole: Mac-computers met een Retina-display geven de spellingcontrole van Google Ads Editor nu correct weer.

App-verbeteringen: diverse stabiliteits- en prestatieverbeteringen.