Versió 11.1.3

Aquesta versió del servei se centra en un rendiment millorat per a les etiquetes, per als enllaços de lloc i per a les importacions de CSV, juntament amb petites correccions d'errors. Baixeu la versió més recent de Google Ads Editor.

Etiquetes: s'han aplicat diverses millores a les associacions d'etiquetes i a l'opció de treure etiquetes de les paraules clau. S'ha millorat el rendiment dels comptes que tenen etiquetes adjuntes a moltes entitats.

Càrrega d'enllaços de lloc: s'ha augmentat de manera considerable la velocitat de les càrregues per a les associacions d'enllaços de lloc.

Importació de CSV: s'ha millorat el rendiment per permetre una importació més ràpida als comptes amb molts grups d'anuncis.

Obtenir els canvis recents (ràpid): s'han corregit els problemes amb els modificadors d'ofertes de les campanyes i amb els criteris de canvi entre valors positius i negatius.

Programació d'anuncis de les campanyes: a les campanyes creades recentment es publicaran programacions d'anuncis.

Gestor dels comptes: s'ha augmentat la velocitat i millorat el rendiment en administrar una gran quantitat de comptes gestionats.

Validació: la funció de validació local ja no mostra errors incorrectes per als canvis vàlids, i la validació permet que hi hagi personalitzadors d'anuncis als anuncis dinàmics de la cerca.

Cercar paraules clau duplicades: als resultats de la cerca no es distingeix entre majúscules i minúscules.

Fer diversos canvis: s'ha tret l'opció de substituir de l'eina "Fes diversos canvis" que hi ha a la pestanya "Particions de producte" per evitar errors a l'hora de publicar els canvis.

Corrector ortogràfic: els ordinadors Mac amb pantalles Retina mostren correctament el corrector ortogràfic d'Editor.

Millores de les aplicacions: s'han aplicat diverses millores d'estabilitat i de rendiment.