Opret og administrer etiketter i Google Ads

Note

Etiketter understøttes kun i Google Ads Editor 11.1 eller nyere. Hvis du bruger en tidligere version, skal du downloade den nyeste version af Google Ads Editor for at begynde at bruge etiketter.

Etiketter er en hurtig og praktisk måde at organisere dine annoncer og kampagner på. Med Google Ads Editor kan du føje en hvilken som helst kombination af etiketter til kampagner, annoncegrupper, annoncer og søgeord og derefter filtrere efter etiket. Få flere oplysninger om brug af etiketter i Google Ads.

Opret nye etiketter

1. Klik på Kontoniveau under "Administrer" på sidebjælken til venstre for at udvide det, og klik derefter på Delt samling.
  2. Vælg Etiketter.
  3. Klik på Tilføj etiket.
  4. Giv etiketten et navn i redigeringspanelet. Hvis du vil, kan du derefter ændre farven og tilføje en beskrivelse.

Rediger en eksisterende etiket

1. Klik på Kontoniveau under "Administrer" på sidebjælken til venstre for at udvide det, og klik derefter på Delt samling.
  2. Vælg Etiketter.
  3. Vælg den etiket, du vil redigere, i datavisningen.
  4. Rediger navnet, beskrivelsen og farven i redigeringspanelet.

Anvend eller fjern en etiket

Etiketter kan anvendes på flere kampagner, annoncegrupper, annoncer og søgeord.

1. Vælg de elementer, du vil føje etiketter til, i kontotræet, på typelisten eller i datavisningen.
  2. Klik på fanen Etiketter i redigeringspanelet.
  3. Klik på Rediger.
  4. Vælg de etiketter, du vil anvende, eller fravælg de etiketter, du vil fjerne.
  5. Klik på OK.

Filtrér efter etiket

Sådan kan du se elementer med en bestemt etiket:

1. I typelisten vælger du den type element, du vil filtrere (eksempelvis søgeord).
  2. Klik på søgemenuikonet Avanceret søgning> Søgefunktion.
  3. I "Standard"-rullemenuen holder du markøren over den type element, du har valgt (søgeord i dette eksempel), og derefter vælger du Etiketter.
  4. Find de etiketter, du vil se, og markér dem i rullemenuen "Ingen valgt".
  5. Klik på søgeikonet.

Du kan filtrere efter flere etiketter. Hvis du vælger flere etiketter på én gang i søgemenuen, vises alle de elementer, der har en eller flere af disse etiketter. Hvis du gentager denne søgeproces, men kun tilføjer en enkelt etiket ad gangen, vises kun de elementer, der har alle de relevante etiketter.

Sortér efter etiket

Sådan sorterer du en liste over elementer efter etiket:

1. Vælg de elementer, du vil sortere.
  2. Klik på overskriften i kolonnen Etiketter i datavisningen for at sortere efter etiket.

De elementer, der har flest etiketter, vises automatisk øverst.