Version 11.1

Google Ads Editor version 11.1 innehåller fler funktioner från webbläsargränssnittet, vilket gör det lättare att hantera ett helt Google Ads-konto direkt från Editor. Ladda ned den senaste versionen av Google Ads Editor.

Uppgraderade webbadresser

Google Ads Editor har nu stöd för uppgraderade webbadresser och spårningshantering. Du kan fortfarande ändra måladresser i redigeringspanelen. Slutliga webbadresser finns på fliken Webbadressalternativ i redigeringspanelen. Du kan uppgradera annonser utan att återställa deras tidigare statistik.

Etiketter

Du kan skapa och hantera etiketter och på så sätt snabbt gruppera annonser på önskade sätt. Du kan lägga till flera befintliga etiketter i en kampanj, annonsgrupp, annons eller ett sökord och filtrera dem efter en eller flera av etiketterna. Du kan skapa nya etiketter i det delade biblioteket.

Samtalsannonser

Skapa samtalsannonser direkt i Google Ads Editor och uppdatera dem i redigeringspanelen.

Konto- och typfiltrering

Det finns nya filtreringsalternativ för kontoträdet och typlistan i det vänstra sidofältet. Du kan filtrera kontoträdet efter kampanjtyp och statusen för kampanjer och annonsgrupper. Typlistan kan filtreras efter alla typer, inklusive sökord, ämnen, placeringar, målgrupper, åldrar, annonstyp, tillgångar, oanvända typer med mera.

Fler förbättringar av sökning och bildsökning

Du kan nu ange flera söktermer i sökfältet (en per rad) och få resultat som matchar någon av termerna. Du kan också välja en bild och söka efter alla annonser som använder samma bild.

Stavningskontroll på andra språk

Du kan ladda ned ordböcker och lägga till dem i Google Ads Editor för att utföra stavningskontroller på andra språk. Stavningskontrollen på engelska sker fortfarande automatiskt.

Mobilintressekategorier

När du riktar in annonser på mobilanvändare kan du använda intressekategorier för att ytterligare finjustera den avsedda målgruppen.

Appinriktning

Genom att rikta in dig på appanvändare kan du finjustera målgruppen efter vilka appar och vilken appbutik de använder. Du kan även använda negativa apptermer för att utesluta vissa appar.

Inriktning på olika versioner av mobiloperativsystem

Förutom att du kan rikta in dig på mobilannonser efter operativsystem kan du nu välja specifika versioner eller versionsuppsättningar för varje operativsystem.