Versie 11.1

In Google Ads Editor versie 11.1 zijn meer functies uit de browserinterface toegevoegd, waardoor u gemakkelijker een volledig Google Ads-account rechtstreeks kunt beheren vanuit Editor. Download de nieuwste versie van Google Ads Editor.

Geüpgradede URL's

Google Ads Editor ondersteunt nu geüpgradede URL's en trackingbeheer. Bestemmings-URL's kunnen nog altijd worden gewijzigd in het bewerkingspaneel. De uiteindelijke URL's vindt u in het bewerkingspaneel op het tabblad URL-opties. Advertenties kunnen worden geüpgraded zonder dat de historische gegevens opnieuw worden ingesteld.

Labels

Door labels te maken en te beheren, kunt u snel advertenties groeperen op basis van uw voorkeuren. U kunt meerdere bestaande labels toevoegen aan elke campagne, advertentiegroep, advertentie of elk zoekwoord en deze filteren op 1 of meer labels. U kunt nieuwe labels maken in de Gedeelde bibliotheek.

Alleen bellen-advertenties

Maak alleen bellen-advertenties rechtstreeks in Google Ads Editor en update ze in het bewerkingspaneel.

Accounts en typen filteren

Voor de structuurweergave en de lijst met typen zijn nieuwe filteropties beschikbaar. De structuurweergave kan worden gefilterd op campagnetype en op de status van campagnes en advertentiegroepen. De typenlijst filtert op elk type, waaronder zoekwoorden, onderwerpen, plaatsingen, doelgroepen, leeftijden, type advertentie, componenten, ongebruikte typen en meer.

Meer verbeteringen in zoeken en zoeken met afbeelding

In het zoekveld kunnen meerdere zoektermen (één per regel) worden opgegeven, waarna resultaten worden weergegeven die overeenkomen met deze termen. U kunt ook een afbeelding selecteren en naar alle advertenties zoeken waarin deze afbeelding wordt gebruikt.

Spellingcontrole in andere talen

U kunt taalwoordenboeken downloaden en toevoegen aan Google Ads Editor zodat u spellingcontroles in andere talen kunt uitvoeren. De spellingcontrole voor Engels wordt nog altijd automatisch ondersteund.

Mobiele interessecategorieën

Wanneer u advertenties op mobiele gebruikers target, kunt u interessecategorieën gebruiken om de doelgroep verder af te bakenen.

Mobiele apps targeten

Target gebruikers van mobiele apps, verfijn uw doelgroep op basis van de apps en app store die ze gebruiken, of gebruik uitsluitingszoekwoorden voor mobiele apps om bepaalde apps uit te sluiten.

Mobiele besturingssysteemversies targeten

U kunt niet alleen mobiele advertenties targeten op basis van het besturingssysteem, maar nu ook specifieke versies of versiereeksen van elk besturingssysteem selecteren.