Versió 11.1

La versió 11.1 de Google Ads Editor incorpora més funcions de la interfície per a navegadors, amb la qual cosa permet gestionar més fàcilment un compte de Google Ads sencer directament des d'Editor. Baixeu la versió més recent de Google Ads Editor.

URL actualitzats

Google Ads Editor ara admet els URL actualitzats i la gestió del seguiment. Els URL de destinació encara es poden modificar des del tauler d'edició i els URL finals es troben a la pestanya "Opcions d'URL" del tauler. Els anuncis es poden actualitzar sense haver de restablir-ne les estadístiques de l'historial.

Etiquetes

Crear i gestionar etiquetes us permet agrupar els anuncis ràpidament segons les vostres preferències. Podeu afegir unes quantes etiquetes a qualsevol campanya, grup d'anuncis, anunci o paraula clau, i filtrar aquests elements per una o diverses etiquetes. Les etiquetes es creen a la Biblioteca compartida.

Anuncis de només trucada

Creeu anuncis de només trucada directament des de Google Ads Editor i actualitzeu-los al tauler d'edició.

Filtrar per compte i tipus

L'arbre del compte i la llista de tipus de la barra lateral esquerra tenen opcions de filtre noves. L'arbre del compte filtra per tipus de campanya i per estat de les campanyes i dels grups d'anuncis. La llista de tipus filtra per qualsevol tipus, com ara paraules clau, temes, emplaçaments, públics, edats, tipus d'anuncis, recursos, tipus sense utilitzar, etc.

Més millores en la cerca i la cerca d'imatges

El camp de cerca admet diversos termes de cerca (un per línia) i ofereix resultats que coincideixen amb qualsevol d'aquests termes. També podeu seleccionar una imatge i cercar tots els anuncis que la utilitzin.

Corrector ortogràfic en altres idiomes

Podeu baixar diccionaris de diferents llengües i afegir-los a Google Ads Editor per comprovar l'ortografia en altres idiomes. El corrector ortogràfic en anglès continua estant disponible de manera automàtica.

Categories d'interès per a mòbils

Si orienteu anuncis a usuaris de mòbils, feu servir categories d'interès per definir millor el públic objectiu.

Segmentació per aplicacions mòbils

Orienteu els anuncis als usuaris d'aplicacions mòbils i definiu millor el públic en funció de les aplicacions i de la botiga d'aplicacions que utilitzin, o bé feu servir termes negatius d'aplicacions mòbils per excloure aplicacions determinades.

Segmentació per versió de sistema operatiu per a mòbils

A més de segmentar els anuncis per a mòbils per sistema operatiu, ara també podeu seleccionar versions o conjunts de versions específics per a cada sistema operatiu.