Versjon 11.0.3

I denne utgaven har vi løst flere problemer relatert til ytelse og pålitelighet. Last ned den nyeste versjonen av Google Ads Editor.

Data om nettstedslinker: Alle data om nettstedslinker gjenkjennes under import.

Malannonser: Alle malannonser kan lastes opp.

Nedlasting av statistikk (Windows): Annonsestatistikk kan nå lastes ned problemfritt på Windows.

Duplikater av delte nettstedslinker: Det vises nå en advarsel i gult når du dupliserer delte nettstedslinker.

Hurtigtaster for navigasjon: Nå finnes det «Gå til»-hurtigtaster for navigasjon i kontoen.

Visning for kontoeksport: «Eksporter det du har valgt» er nå tilgjengelig fra kontotreet.

Kombinerte budtyper: «Ikke angi høyere bud enn»-budgivning kan nå brukes sammen med «Øk budene til anslagene for førstesidebud/topplasseringsbud»-budgivning.

Søk etter bildeannonser: Ved søk etter bildeannonser brukes bildenavnet som standard.

Sorterbare kolonner: Du nå kan sortere kolonnene for kvalitetspoeng for søkeord, førstesidebud og topplasseringsbud.

Sorterbare bildedimensjoner: Bildeannonser kan sorteres etter bildedimensjoner.

Statistikkverdier: De faktiske statistikkverdiene rundes ikke opp når du bruker filtre eller søker etter verdier.