Versio 11.0.3

Tässä julkaisussa on korjattu useita toimivuuteen ja luotettavuuteen liittyviä ongelmia. Lataa Google Ads Editorin uusin versio.

Sivustolinkkien data: Kaikki sivustolinkkien data tunnistetaan importoinnin aikana.

Mallimainokset: Kaikki mallimainokset voidaan ladata.

Tilastotietojen lataus (Windows): Mainosten tilastotietojen lataus Windowsissa on nyt korjattu.

Päällekkäiset jaetut sivustolinkit: Keltainen varoitusvirhe tulee näkyviin, kun jaettuja sivustolinkkejä kopioidaan.

Navigoinnin pikanäppäimet: Navigointiin liittyvät Siirry kohtaan -pikanäppäimet ovat nyt käytettävissä.

Tilinäkymän eksportointi: "Eksportoi nykyinen valinta…" ‑vaihtoehto on käytettävissä tilin puunäkymässä.

Yhdistetyt hintatarjoustyypit: "Määritä hintatarjousten ylärajaksi…" ‑hintatarjouksia voi käyttää yhdessä "Nosta hintatarjoukset vastaamaan ensimmäisen sivun / sivun yläosan arviota" ‑hintatarjousten kanssa.

Kuvamainoshaku: Kuvamainosten haussa käytetään oletuksena kuvan nimeä.

Lajiteltavat sarakkeet: Avainsanan laatupisteet-, Ensimmäisen sivun hintatarjous- ja Sivun yläosan hintatarjous -sarakkeita voi lajitella.

Lajittelu kuvan mittojen mukaan: Kuvamainokset voi lajitella kuvan mittojen mukaan.

Tilastoluvut: Todellisia tilastoarvoja ei pyöristetä ylöspäin käytettäessä suodattimia tai haettaessa arvoja.