Versió 11.0.3

En aquesta versió es corregeixen diversos problemes amb l'objectiu de millorar el rendiment i la fiabilitat. Baixeu la versió més recent de Google Ads Editor.

Dades d'enllaços de lloc: totes les dades d'enllaços de lloc es reconeixen durant la importació.

Anuncis de plantilla: tots els anuncis de plantilla es poden penjar.

Baixada d'estadístiques (Windows): s'han solucionat els problemes relacionats amb la baixada d'estadístiques d'anuncis a Windows.

Enllaços de lloc compartits duplicats: es mostrarà un error de color groc si hi ha enllaços de lloc compartits duplicats.

Tecles de drecera de navegació: aquesta versió incorpora tecles de drecera de navegació del tipus “Vés a”.

Visualització d'exportació del compte: l'opció “Exporta la selecció actual...” està disponible a l'arbre del compte.

Tipus d'oferta combinats: les ofertes "Defineix les ofertes amb un preu inferior a:" es poden fer servir en combinació amb "Augmenta les ofertes a les estimacions d'oferta de primera pàgina/part superior de la pàgina".

Cerca d'anuncis d'imatge: en cercar anuncis d'imatge, es farà servir el nom de la imatge de manera predeterminada.

Possibilitat d'ordenar les columnes: les columnes de puntuació de qualitat de paraula clau, d'oferta de primera pàgina i d'oferta de la part superior de la pàgina es poden ordenar.

Possibilitat d'ordenar per dimensions de les imatges: els anuncis d'imatge es poden ordenar segons les dimensions de les imatges.

Xifres de les estadístiques: els valors reals de les estadístiques no s'arrodoniran cap amunt en aplicar filtres ni en cercar valors.