Versjon 11.0

Nytt grensesnitt

Kontonavigering og -administrering er blitt enklere i det oppdaterte Google Ads Editor-grensesnittet. Eksempler er visuell oppfriskning, oppdatert layout, ny organisering av alternativer og innstillinger, strømlinjeformet datavisning og verktøyrad, mer synlig søkefunksjonalitet og oppdaterte verktøy. Du kan utføre vanlige oppgaver enda raskere, samtidig som du har enkel tilgang til avanserte funksjoner og innstillinger. Last ned den nyeste versjonen av Google Ads Editor.

Typeliste

Oversikten over typer (som blant annet omfatter søkeord, annonser, annonsegrupper og kampanjer) befinner seg nå i sidefeltet, under trevisningen. Klikk på en elementtype for å oppdatere datavisningen. Du kan også se antallet elementer (f.eks. antall søkeord) for kampanjen eller annonsegruppen du har valgt.

Forgrunnsvinduer

Du kan åpne forgrunnsvinduer ved å velge kontoen din eller et hvilket som helst antall kampanjer og/eller annonsegrupper. Deretter dobbeltklikker du på en type i typelisten eller klikker på pilikonet for forgrunnsvindu. Ved hjelp av forgrunnsvinduer kan du se på forskjellige deler av kontoen din, kampanjene eller annonsegruppene dine samtidig.

Kraftigere kontoadministrasjon

I kontoadministrasjonen kan du nå legge til og administrere en hel MCC-konto samt laste ned data for flere kontoer samtidig. Her kan du også se det samlede antallet endringer, feil og advarsler i en konto.

Åpne flere kontoer side om side

I kontoadministrasjonen kan du se på og redigere flere kontoer ved siden av hverandre – inkludert kontoer fra en MCC-konto. Kopier og lim inn eller dra og slipp elementer fra ett kontovindu til en annen konto.

Velg flere elementer på én gang

Velg flere kampanjer eller annonsegrupper i trevisningen ved hjelp av Ctrl + klikk (Windows) eller ⌘ + klikk (Mac). Du kan se på elementer i en hvilken som helst kombinasjon av kampanjer og annonsegrupper samt lime inn elementer i flere kampanjer og annonsegrupper på én gang.

Raskere kontonavigering, nedlasting og opplasting

Nyt godt av raskere nedlasting og opplasting, enklere navigering og et strømlinjeformet grensesnitt i Google Ads Editor.

«Gjør flere endringer»-verktøyet

I «Gjør flere endringer»-verktøyet organiseres teksten din automatisk i rader og kolonner, slik at du kan legge til, oppdatere eller fjerne flere elementer på én gang.

Angre eller utfør flere endringer likevel

Angre én eller flere etterfølgende endringer med Ctrl + Z (Windows) eller ⌘ + Z (Mac), og utfør én eller flere serier av angrede handlinger likevel med Shift + Ctrl + Z (Windows) eller Shift + ⌘ + Z (Mac). I Angre / Gjør om-menyene ser du de siste endringene du har gjort, og her kan du også velge spesifikke endringer som skal angres eller gjøres om.

Forbedret søkefunksjonalitet

Med avansert søk har du nå muligheten til å:

• angi flere søkekriterier for søk.
  • redigere eksisterende søk ved å dobbeltklikke på søkekriterier.
  • lagre søk for fremtidig bruk.
  • bruke filtre for å avgrense søkeresultatene.
  • bruke tekstsnarveier for å angi avanserte søk direkte i søkefeltet.

Hurtigtaster

Du kan navigere og opprette elementer i kontoen din ved hjelp av hurtigtaster. Du kan se en liste over tilgjengelige hurtigtaster ved å velge Hjelp > Snarveier på programmenyen eller ved å trykke på Ctrl + Shift + / (Windows) eller Alt + Cmd + Shift + / (Mac).

Delte budstrategier og nettstedslinker

Det delte biblioteket i Google Ads Editor omfatter delte budstrategier og delte nettstedslinker.