Redigera CPM- eller CPC-bud för en placering

Du kan ändra placeringsbud var för sig eller ändra flera bud på en gång.

Välj och redigera specifika placeringsbud

1. Välj Sökord och inriktning > Placeringar i typlistan.
  2. Markera en eller flera placeringar som du vill redigera.
  3. Ange det nya budet i redigeringspanelen. Om du har valt fler än en placering gäller det nya budet för alla valda placeringar.

Importera nya placeringsbud

Om du vill importera nya bud för befintliga placeringar använder du CSV-import eller verktyget Gör flera ändringar och tar med kolumner för bud.

Verktyget Avancerade budändringar

Med verktyget Avancerade budändringar får du tillgång till flera alternativ för att redigera buden för de placeringar du har markerat.