CPM- of CPC-plaatsingsbiedingen bewerken

U kunt plaatsingsbiedingen afzonderlijk wijzigen of u kunt meerdere biedingen tegelijk wijzigen.

Specifieke plaatsingsbiedingen selecteren en bewerken

1. Selecteer Zoekwoorden en targeting > Plaatsingen in de lijst met typen.
  2. Selecteer een of meer plaatsingen om te bewerken.
  3. Geef uw nieuwe bod op in het bewerkingspaneel. Wanneer er meerdere plaatsingen zijn geselecteerd, is het nieuwe bod van toepassing op alle geselecteerde plaatsingen.

Nieuwe plaatsingsbiedingen importeren

Als u nieuwe biedingen voor bestaande plaatsingen wilt importeren, gebruikt u de tool CSV importeren of Meerdere wijzigingen aanbrengen en voegt u kolommen voor biedingen toe.

Tool 'Geavanceerde biedingswijzigingen'

De tool Geavanceerde biedingswijzigingen biedt verschillende manieren om de biedingen te bewerken voor de plaatsingen die u heeft geselecteerd.