Rediger CPM- og CPC-bud for placeringer

Du kan både ændre placeringsbud enkeltvis og samlet.

Vælg og rediger specifikke placeringsbud

1. Vælg Søgeord og målretning > Placeringer på typelisten.
  2. Vælg én eller flere placeringer, der skal redigeres.
  3. Angiv det nye bud i redigeringspanelet. Når der er valgt mere end én placering, gælder det nye bud for alle valgte placeringer.

Importér nye placeringsbud

Hvis du vil importere nye bud for allerede oprettede placeringer, skal du bruge CSV-import eller værktøjet Foretag flere ændringer og medtage kolonner for bud.

Værktøjet Avancerede budændringer

Værktøjet Avancerede budændringer giver dig forskellige valgmuligheder med hensyn til redigering af buddene for de placeringer, du har valgt.