Plaatsingen en uitgesloten sites tegelijk updaten

Als u gebruikmaakt van de tool 'Meerdere wijzigingen aanbrengen', kunt u tegelijk met uw plaatsingen uw uitgesloten sites in advertentiegroepen updaten.

Als uw lijst bestaat uit een combinatie van gewone items en uitsluitingsitems, worden ze op basis van uw instellingen door de tool toegevoegd of verwijderd. Het is echter niet mogelijk om tegelijkertijd uitsluitingen op campagne- en op advertentiegroepniveau bij te werken met de tool 'Meerdere wijzigingen aanbrengen'.

Er zijn twee manieren om gewone items en uitsluitingsitems van elkaar te onderscheiden.

Optie 1: Voeg de kolom Type toe en geef Uitsluiten op voor elke uitgesloten site. (Gewone plaatsingen hoeft u niet expliciet aan te geven; dat is namelijk de standaard.) Hier volgt een voorbeeldlijst:

www.positiveExample.com
www.negativeExample.com, Uitsluiten
www.negativeExample2.com, Uitsluiten

Optie 2: Gebruik een minteken (-) om uitgesloten sites aan te duiden. Hier volgt een voorbeeldlijst:

www.positiveExample.com
-www.negativeExample.com
-www.negativeExample2.com