Opdater placeringer og ekskluderede websites på samme tid

Du kan bruge værktøjet "Foretag flere ændringer" til at opdatere negative websites på annoncegruppeniveau sammen med dine placeringer.

Hvis din liste omfatter både positive og negative websites, tilføjer eller fjerner værktøjet dem i henhold til dine anvisninger. Det er dog ikke muligt at opdatere negative websites på både kampagne- og annoncegruppeniveau på samme tid via værktøjet "Foretag flere ændringer".

Der er to metoder til at skelne mellem negative og positive websites.

Mulighed 1: Medtag kolonnen Type, og vælg Negative for hvert negativt website. Du behøver ikke eksplicit at angive positive placeringer, da positiv er standarden. Her er et eksempel på en liste:

www.positiveExample.com
www.negativeExample.com, Negativ
www.negativeExample2.com, Negativ

Valgmulighed 2: Brug et minustegn (-) til at angive negative websites. Her er et eksempel på en liste:

www.positiveExample.com
-www.negativeExample.com
-www.negativeExample2.com