Blijven werken terwijl u wijzigingen controleert of uploadt

Als u Google Ads Editor gebruikt om meerdere accounts te beheren, kunt u een ander account bewerken terwijl u wijzigingen controleert of wijzigingen doorvoert.

Aan andere accounts werken terwijl u wijzigingen controleert of uploadt

1. Open het gedeelte Accountbeheer via het menu Accounts > Openen.
  2. Selecteer een account of voeg er een toe, en klik vervolgens op Openen.

Het controleren en uploaden wordt op de achtergrond uitgevoerd terwijl u aan het werk bent. In de kolom 'Laatst bijgewerkt' van het gedeelte 'Accountbeheer' wordt een voortgangsbalk weergegeven die aangeeft hoever de wijzigingen zijn gevorderd.

Wijzigingen annuleren

Wanneer u wijzigingen controleert of uploadt, kunt u de bewerking annuleren in het gedeelte Accountbeheer.

1. Open het gedeelte Accountbeheer via het menu Accounts > Openen.
  2. Zoek het account waarin wijzigingen worden gecontroleerd of geüpload, of selecteer meerdere accounts tegelijk.
  3. Klik boven in het gedeelte Accountbeheer op Annuleren of klik met de rechtermuisknop op het account en selecteer Annuleren.

Het gedeelte Accountbeheer gebruiken om het uploaden bij te houden

U kunt het gedeelte Accountbeheer op elk gewenst moment openen via het menu Account > Openen. In het gedeelte Accountbeheer kunt u het volgende doen:

• De voortgang bekijken van het controleren of uploaden van wijzigingen in een account.
  • Controle- of uploadbewerkingen annuleren.
  • Een account openen waarin het controleren of uploaden van wijzigingen is afgerond.

Wijzigingen controleren of uploaden in meerdere accounts tegelijk

U kunt wijzigingen controleren of uploaden in meerdere accounts tegelijk. Stel dat u bijvoorbeeld account B opent terwijl er in account A wijzigingen worden geüpload. U kunt dan de wijzigingen in account B controleren en beginnen met het bewerken van account C. Er worden op de achtergrond twee bewerkingen uitgevoerd.

In Accountbeheer kunt u meerdere accounts kiezen om op fouten te controleren voordat de wijzigingen worden doorgevoerd.

Het is niet mogelijk een account te openen waarin op dat moment wijzigingen worden gecontroleerd of geüpload. U moet eerst de bewerking annuleren of bevestigen dat deze is voltooid. Een controle- of uploadbewerking kan op drie manieren worden voltooid:

Ongeacht het resultaat moet u altijd bevestigen dat de bewerking is voltooid voordat u het betreffende account kunt openen. U kunt de voltooiing bevestigen in het gedeelte Accountbeheer. Voor accounts waarin wijzigingen worden gecontroleerd of geüpload, wordt in de kolom 'Laatst bijgewerkt' van het gedeelte 'Accountbeheer' een voortgangsbalk weergegeven.

Nadat u de voltooiing heeft bevestigd, kunt u wijzigingen controleren of uploaden die bij een eerdere poging zijn mislukt.

U kunt ook wijzigingen uploaden naar meerdere accounts tegelijk. Selecteer de accounts in Accountbeheer en klik op Uploaden.