Versio 9.8.1

Aluekohdistus

Uutta Sijainnit-välilehti: Uudella Sijainnit-välilehdellä (Kohdistus-kohdassa) voit lisätä, päivittää ja kopioida kohdistusalueita helposti ja nopeasti. Aluekohdistus ei enää näy Kampanjat-välilehdellä. Lataa Google Ads Editorin uusin versio. Lue lisää

Mainosmuodot

Uutta Dynaamiset hakumainokset: Ylläpidä Dynaamisten hakumainosten elementtejä, Dynaamisia hakumainoksia ja dynaamisten mainosten kohdennuksia Google Ads Editorissa. Lue lisää

Uutta Tuotelistausmainokset: Ylläpidä tuotelistausmainoksiasi ja tuotekohteitasi Google Ads Editorissa. Lue lisää

Päivitetyt dynaamisen lisäyksen säännöt: Kaikkea muodossa {A.B.C:xxx} tai {A.B.C} olevaa käsitellään dynaamisena lisäystagina. Lue lisää

Kuvamainosten suuremmat kuvat: Kuvat, joiden mitat ovat 425 x 600, 300 x 600 tai 300 x 1 050, voivat olla kooltaan jopa 200 kt. Näistä mitoista poikkeavien kuvien koko voi edelleen olla enintään 50 kt. (Huomaa, että koot 425 x 600 ja 300 x 1 050 eivät tällä hetkellä ole käytettävissä Google Adsin verkkokäyttöliittymässä.)

Kampanja-asetukset

Päivitetty teksti: Seuraavien asetusten teksti vastaa Google Ads ‑tililläsi näkyvää tekstiä. Lue lisää

Kampanja-asetus Vanha teksti Uusi teksti
Näyttötapa Nopeutettu: Näytä mainoksia mahdollisimman nopeasti Nopeutettu: Näytä mainoksia niin nopeasti kuin kohtuudella mahdollista
Mainosten vuorottelu Vuorottele: Näytä mainoksia tasaisemmin Vuorottele tasaisesti: Näytä mainoksia tasaisemmin 90 päivää ja optimoi sitten klikkaukset
Display-verkosto Koko verkoston osuvat sivut

Osuvat sivut ainoastaan hallinnoimissani sijoitteluissa ja yleisöissä
Laaja tavoittavuus: Näytä mainoksia sivuilla, jotka vastaavat ensisijaista kohdistustapaani

Tarkka tavoittavuus: Näytä mainoksia vain sivuilla, jotka vastaavat kaikkia kohdistustapojani
Uutta Tarkka vastaavuus ja lausekevastaavuus -- Sisällytä monikkomuodot, kirjoitusvirheet ja muut läheiset muunnelmat

Älä sisällytä läheisiä muunnelmia
Kohdistustapa Kohdista joko fyysisen sijainnin tai hakutarkoituksen (suositus) mukaan

Kohdista fyysisen sijainnin mukaan: Laitepohjaiset sijaintisignaalit

Kohdista hakutarkoituksen mukaan: Sijaintitermit käyttäjien kyselyissä
Ihmiset, jotka ovat kohdistusalueellani, tekevät siihen liittyviä hakuja tai katsovat sitä koskevia sivuja (suositus)

Ihmiset kohdistusalueellani

Ihmiset, jotka tekevät kohdistusalueeseeni liittyviä hakuja tai katsovat sitä koskevia sivuja
Poissulkemistapa Sulje pois vain fyysisen sijainnin mukaan (suositus)

Sulje pois fyysisen sijainnin ja hakutarkoituksen mukaan
Ihmiset poissulkemallani alueella

Poissulkemallani alueella olevat tai siihen liittyviä sivuja hakevat tai katselevat ihmiset (suositus)

Jaetut budjetit ovat vain luettavissa, eli niihin ei voi tehdä muutoksia Google Ads Editorissa. Jos haluat muuttaa jaettua budjettia, kirjaudu Google Ads ‑tilillesi osoitteessa https://ads.google.com.

Tuonti ja vienti

Lisää useita ‑työkalut yhden sarakkeen lisäyksissä: Muutokset, joihin tarvitaan vain yksi sarake (kuten yksinkertainen avainsanalista, jossa ei ole mainosryhmän nimeä), toimivat ilman, että sinun tarvitsee valita kampanjan otsikkoa.

Mainosten URL-osoitteiden muuttaminen CSV-tuonnilla: Nyt voit muuttaa mainoksen näkyvää URL-osoitetta tai kohde-URL-osoitetta tuomalla CSV-tiedoston.

CSV-tiedoston vientiin on tehty seuraavat muutokset:

• Vähemmän tilasarakkeita CSV-vientitiedostossa: Tila ilmaistaan vain kolmessa sarakkeessa ("Campaign Status" kampanjoille, "Ad Group Status" mainosryhmille ja "Status" kaikelle muulle). Katso kaikki sarakkeet
  • Deleted-tila CSV-vientitiedostossa: Poistettujen kohteiden kohdalla Status-sarakkeessa lukee nyt "Deleted" sen sijaan, että sarake olisi tyhjä.
  • Sijaintielementtien tila: CSV-vientitiedoston Status-sarakkeessa näkyy paikallisesti poistettujen elementtien kohdalla "Deleted". Muuten Status-sarake on tyhjä. Sijaintielementit-välilehdellä ei enää ole avattavaa Tila-valikkoa.

Sijoittelut

Aiheiden muotoilu: Voit käyttää aiheeseen kohdistamisessa useita eri muotoja. Esimerkiksi seuraavat muodot saavat aikaan saman kohdistuksen: Category:Games, Topic::Games, Topic:8:Games. Lue lisää

Hintatarjoukset: Mainosryhmätason ohjattujen sijoittelujen korkein klikkauskohtainen hintatarjous ei enää ole käytettävissä. Lue lisää

Vienti

Parannusten vieminen: Jos viet suuren määrän muutoksia, voit nyt poistua Google Ads Editorista tietyssä kohtaa vientiä ja palata takaisin myöhemmin, jolloin muutoksesi on jo viety. Lue lisää

Visuaaliset muutokset

Uudistetut välilehdet:

• Uudelleen järjestetyt välilehdet: Uuteen järjestykseen on lisätty uusien mainostyyppien ja kohdistustapojen välilehtiä.
  • Päivitetyt pikanäppäimet: Eri välilehdille siirtymiseen tarkoitetut pikanäppäimet vastaavat välilehtien uutta järjestystä. Jos haluat esimerkiksi valita Kohdistus-välilehden, käytä näppäinyhdistelmää Ctrl+4 (Mac-laitteilla Cmd+4).
  • Joustava välilehden leveys: Jos pienennät Google Ads Editorin pääikkunaa, samalla myös välilehdet kaventuvat.

Työkalujen pikalinkit: Pikalinkit eri työkaluihin (tekstin korvaaminen, tekstin liittäminen, kirjainkoon muuttaminen) löytyvät nyt Mainosryhmät- ja Kampanjat-välilehdiltä.

Muuta huomioitavaa

Google Ads Editoriin sovelletaan nyt Googlen käyttöehtoja. Kaikkia käyttäjiä pyydetään hyväksymään käyttöehdot päivityksen yhteydessä.

Tähän versioon on tehty myös muita korjauksia ja parannuksia.