Version 9.8.1

Geografisk målretning

Nyhed Fanen Placeringer: Den nye fane Placeringer (under Målretning) giver dig mulighed for hurtigt og nemt at tilføje, opdatere og kopiere geografiske mål. Målretning efter geografi vises ikke længere under fanen Kampagner. Download den nyeste version af Google Ads Editor. Få flere oplysninger

Annonceformater

Nyhed Dynamiske søgeannoncer: Administrer dine dynamiske søgeannonceudvidelser og mål for dynamiske annoncer i Google Ads Editor. Få flere oplysninger

Nyhed Annoncer med produktfortegnelser: Administrer dine annoncer med produktfortegnelser og dine produktmål i Google Ads Editor. Få flere oplysninger

Opdaterede regler for dynamisk indsættelse: Alt, der benytter formlen {A.B.C:xxx} eller {A.B.C}, behandles som et dynamisk indsættelsestag. Få flere oplysninger

Større billeder i billedannoncer: Billeder med størrelserne 425 x 600, 300 x 600 og 300 x 1050 kan være op til 200 kB. Andre billedstørrelser er stadig begrænsede til 50K. (Bemærk! 425 x 600 og 300 x 1050 er i øjeblikket ikke tilgængelige i Google Ads-onlinegrænsefladen).

Kampagneindstillinger

Opdateret tekst: Teksten til følgende indstillinger er stemmer overens med din Google Ads-konto. Få flere oplysninger

Kampagneindstilling Gammel tekst Ny tekst
Leveringsmetode Accelereret: Vis annoncer så hurtigt som muligt Accelereret: Vis annoncer så hurtigt, som det er rimeligt muligt
Annoncerotation Roter: Vis annoncer mere jævnt fordelt Roter regelmæssigt: Vis annoncer mere regelmæssigt i 90 dage, og optimer derefter til klik
Displaynetværket Relevante sider på tværs af hele netværket

Relevante sider kun på placeringer og målgrupper, jeg administrerer
Bred rækkevidde: Vis annoncer på sider, der matcher min primære målretningsmetode

Specifik rækkevidde: Vis kun annoncer på sider, der matcher alle mine målretningsmetoder
Nyhed Eksakt match og sætningsmatch -- Inkluder flertalsformer, stavefejl og andre relevante varianter

Inkluder ikke relevante varianter
Målretningsmetode Målret ved hjælp af enten fysisk placering eller søgehensigt (anbefales)

Målret ved hjælp af fysisk placering: Enhedsbaserede placeringssignaler

Målret ved hjælp af søgehensigt: Placeringsudtryk i brugerforespørgsler
Personer, der befinder sig på, søger efter eller får vist sider om mit målrettede sted (anbefales)

Personer, der befinder sig på mit målrettede sted

Personer, der søger efter eller får vist sider om mit målrettede sted
Ekskluderingsmetode Ekskluder kun efter fysisk placering (anbefales)

Ekskluder efter fysisk placering og søgehensigt
Personer, der befinder sig på mit ekskluderede sted

Personer, der søger efter eller får vist sider om mit ekskluderede sted (anbefales)

Delte budgetter er skrivebeskyttede: Det er ikke muligt at redigere delte budgetter i Google Ads Editor. Hvis du vil ændre et delt budget, skal du logge ind på din Google Ads-konto på https://ads.google.com.

Import og eksport

"Tilføj flere"-værktøjer til enkeltkolonnetilføjelser: Ændringer, der kun kræver én kolonne (f.eks. en enkel liste over søgeord uden annoncegruppenavn) fungerer korrekt, uden du behøver vælge kampagneoverskrift.

Skift annoncewebadresser ved hjælp af CSV-import: Nu kan du skifte annonceret webadresse eller destinationswebadresse for en annonce ved hjælp af CSV-import.

Ændringer i CSV-eksport:

• Færre statuskolonner i CSV-eksport: Status er samlet i tre kolonner (Campaign Status for campaigns, Ad Group Status for ad groups, and Status for everything else). Se en liste over kolonner.
  • Status for "Slettet" i CSV-eksport: Fjernede elementer vises nu med "Slettet" i kolonnen Status i stedet, for at kolonnen er tom.
  • Kontrol at status for adresseudvidelse: CSV-eksporten viser "Slettet" i kolonnen "Status" for udvidelser, der er fjernet lokalt. Ellers er kolonnen Status tom. Rullemenuen Status findes ikke længere under fanen Adresseudvidelser.

Placeringer

Formatering til emner: Du kan bruge en lang række formater for at målrette mod et emne. Følgende formater resulterer f.eks. i samme målretning: Category:Games, Topic::Games, Topic:8:Games. Få flere oplysninger

Bud: "Maksimalt CPC-bud for administrerede placeringer" findes ikke længere på annoncegruppeniveau. Få flere oplysninger

Indsender

Indsendelse af forbedringer: Hvis du indsender mange ændringer, kan du nu afslutte Google Ads Editor efter et vist punkt i indsendelsesprocessen. Herefter kan du komme tilbage senere og se de ændringer, du har indsendt. Få flere oplysninger

Visuelle ændringer

Nyt fanedesign:

• Fanerækkefølge ændret: Den opdaterede rækkefølge giver plads til faner for nye annoncetyper og mål.
  • Opdateret tastaturgenveje: Genvejene til at springe til faner svarer til den nye fanerækkefølge. Brug f.eks. Ctrl+4 (Cmd+4 på Mac) til at vælge fanen Målretning.
  • Fleksibel fanebredde: Hvis du minimerer hovedvinduet i Google Ads Editor, bliver fanerne smallere ligesom hovedvinduet.

Hurtige links til værktøjer: Links til værktøjer (Erstat tekst, Vedhæft tekst, Skift mellem store og små bogstaver) vises nu under fanerne Annoncegrupper og Kampagner.

Andre kommentarer

Google Ads Editor bruger nu Googles servicevilkår. Alle brugere bliver bedt om at acceptere Servicevilkårene, når de opgraderer.

Denne version indeholder også andre programrettelser og forbedringer.