Tilin puunäkymän pikanäppäimet

Tilin puunäkymässä on käytettävissä useita kampanjoihin ja mainosryhmiin liittyviä pikanäppäimiä. Valitse nimike puunäkymästä ja valitse sitten jokin seuraavien tehtävien alla luetelluista pikanäppäinvaihtoehdoista.

Kampanjan tai mainosryhmän poistaminen:

• Valitse nimike ja paina Delete-näppäintä.
  • Klikkaa kohdetta hiiren kakkospainikkeella ja valitse sitten Poista.

Kampanjan tai mainosryhmän keskeyttäminen tai aktivointi:

• Valitse haluamasi nimike ja käytä sitten seuraavia pikanäppäimiä Windowsissa: keskeytä painamalla Ctrl+Shift+P ja aktivoi painamalla Ctrl+Shift+A. Käytä Macissa vastaavasti seuraavia pikanäppäimiä: keskeytä painamalla Command+Shift+P ja aktivoi painamalla Command+Shift+A.
  • Klikkaa kohdetta hiiren kakkospainikkeella ja valitse Keskeytä tai Aktivoi.

Kampanjan tai mainosryhmän nimeäminen uudelleen:

• Klikkaa kohdetta hiiren kakkospainikkeella, valitse Nimeä uudelleen ja anna uusi nimi.

Viemättömän muutoksen palauttaminen (esimerkiksi uusi kampanja tai mainosryhmä):

• Valitse haluamasi kohde ja paina pikanäppäintä Ctrl+Shift+R (Windows) tai Command+Shift+R (Mac).
  • Klikkaa kohdetta hiiren kakkospainikkeella ja valitse Palauta.

Lisääminen, muokkaaminen tai vieminen

Hiiren kakkospainikkeen valikosta löytyy monia vaihtoehtoja nimikkeiden vientiin, muokkaukseen tai lisäämiseen. Klikkaamalla kohdetta tilin puunäkymässä hiiren kakkospainikkeella saat luettelon kaikista käytettävissä olevista vaihtoehdoista.

Liikkumisvinkki:

Voit liikkua puunäkymän ja datanäkymän välillä ilman hiirtä käyttämällä Alt-näppäintä ja oikeaa tai vasenta nuolta. Lisää vinkkejä ja pikanäppäimiä on Windowsin ja Macin pikaoppaissa.