Genveje i kontotræet

Der findes en række genveje for kampagner og annoncegrupper i kontotræet. Vælg elementet i træet, og benyt derefter en af genvejene til de forskellige opgaver, der er nævnt herunder.

Fjern en kampagne eller annoncegruppe

• Vælg elementet, og tryk derefter på tasten Slet.
  • Højreklik på elementet, og vælg derefter Fjern.

Sæt en kampagne eller annoncegruppe på pause, eller aktivér den

• Vælg elementet, tryk derefter på Ctrl+Shift+P for at sætte det på pause eller på Ctrl+Shift+A for at aktivere det (Windows) – eller tryk på Kommando+Skift+P for at sætte det på pause og Kommando+Skift+A for at aktivere det (Mac).
  • Højreklik på elementet, og vælg derefter Sæt på pause eller Aktivér.

Omdøb en kampagne eller annoncegruppe

• Højreklik på elementet, vælg Omdøb, og indtast derefter det nye navn.

Fortryd en ændring, der ikke er indsendt (f.eks. en ny kampagne eller annoncegruppe)

• Vælg elementet, og tryk derefter på Ctrl+Shift+R (Windows) eller Kommando+Skift+R (Mac).
  • Højreklik på elementet, og vælg Fortryd.

Tilføj, rediger eller eksportér

Højreklikmenuen giver en række muligheder for eksport, redigering eller tilføjelse af nye elementer. Højreklik på et hvilket som helst element i kontotræet for at få vist en komplet liste over de tilgængelige muligheder.

Tip til navigation!

Brug tasten Alt + pil til højre eller venstre til at flytte mellem kontotræet og datavisningen uden at bruge musen. Du kan finde flere tips og genveje i lynvejledningerne til Windows og Mac.