Advertentieplanning

Planningen voor campagnes of sitelinks weergeven

U kunt planningen voor campagnes of sitelinks bekijken in de kolom 'Advertentieplanning' in Campagnes of bij uw sitelinks. De kolom 'Advertentieplanning' weergeven of verbergen

In deze kolom wordt voor elke campagne of geüpgradede sitelink een van de volgende waarden weergegeven:

• Een percentage van de tijd dat de campagne of sitelink elke week in aanmerking komt voor weergave. Als een campagne zes van de zeven dagen is gepland voor weergave, wordt er in de kolom 86% weergegeven.
  • Als er geen planning is, wordt in deze kolom de waarde Geen weergegeven.

Als u de details van een planning wilt bekijken (zoals intervallen en bodmultipliers), plaatst u de muisaanwijzer op het percentage in de advertentieplanning in het raster of in het bewerkingspaneel.