Flexibla budstrategier

När du hämtar ett konto i Google Ads Editor kan du använda kontots flexibla budstrategier i kampanjer, annonsgrupper och sökord i kontot. Du kan exempelvis göra följande ändringar:

• Använd flexibla budstrategier i kampanjer, annonsgrupper och sökord, antingen enskilt eller gruppvis.
  • Kopiera och klistra in objekt med flexibla budstrategier i ett konto.
  • Sortera och filtrera objekt efter budstrategier.
Varje flexible budstrategi är kopplad till ett visst konto. Om du klistrar in eller importerar ett objekt med flexibel budstrategi till ett annat konto ersätts den flexibla budstrategin med manuell CPC-budgivning. Alla åsidosättanden av budstrategi på annonsgrupps- eller sökordsnivå tas bort.
Läs mer om hantering av budstrategier i Google Ads Editor.