Flexibele biedstrategieën

Wanneer u een account downloadt in Google Ads Editor, zijn de flexibele biedstrategieën voor het account beschikbaar om op de campagnes, advertentiegroepen en zoekwoorden in het account toe te passen. U kunt bijvoorbeeld de volgende wijzigingen aanbrengen:

• U kunt flexibele biedstrategieën toepassen op campagnes, advertentiegroepen en zoekwoorden, op deze items afzonderlijk of bulksgewijs.
  • U kunt items met flexibele biedstrategieën binnen een account kopiëren en plakken.
  • U kunt items sorteren en filteren op hun biedstrategieën.
Elke flexibele biedstrategie is gekoppeld aan een specifiek account. Als u een item met een flexibele biedstrategie in een ander account plakt of importeert, wordt de flexibele biedstrategie vervangen door handmatig CPC-bieden en worden alle biedstrategieoverschrijvingen van advertentiegroepen of zoekwoorden gewist.
Meer informatie over het beheren van biedstrategieën in Google Ads Editor.