Fleksible budstrategier

Når du downloader en konto i Google Ads Editor, kan de fleksible budstrategier for for kontoen anvendes på kampagnerne, annoncegrupperne og søgeordene i kontoen. Du kan f.eks. foretage følgende ændringer:

• Anvende fleksible budstrategier på kampagner, annoncegrupper og søgeord – enten individuel eller mange på én gang.
  • Kopiere og indsætte elementer med fleksible budstrategier i en konto.
  • Sortere og filtrere elementer efter deres budstrategier.
Hver enkelt fleksibel budstrategi er knyttet til en specifik konto. Hvis du indsætter eller importerer et element med en fleksibel budstrategi til en anden konto, erstatter manuel CPC-budgivning den fleksible budstrategi, og enhver tilsidesættelse af budstrategier for annoncegrupper og søgeord fjernes.
Få flere oplysninger om administration af budstrategier i Google Ads Editor.