Wijzigingen controleren voordat deze worden doorgevoerd

In Accountbeheer kunt u nu meerdere accounts kiezen om die op fouten te controleren alvorens de wijzigingen worden doorgevoerd.

1. Klik op Wijzigingen controleren in de werkbalk van Google Ads Editor.
  2. Selecteer in de werkbalk Accountbeheer de accounts die u wilt controleren.
  3. Bekijk het aantal wijzigingen dat zal worden gecontroleerd en klik vervolgens op Wijzigingen controleren in de werkbalk Accountbeheer om verder te gaan.

Als Google Ads Editor problemen tegenkomt waardoor wijzigingen mogelijk niet kunnen worden doorgevoerd, worden er naast de items met problemen en op de tabbladen met deze items foutpictogrammen weergegeven.