Kontrollér ændringer før indsendelse

Din Account Manager giver dig nu mulighed for at kontrollere flere konti for fejl, inden de indsendes.

1. Klik på Kontrollér ændringer på Google Ads Editor-værktøjslinjen.
  2. Vælg de konti, du ønsker at kontrollere, på værktøjslinjen Account Manager.
  3. Se antallet af ændringer, der kontrolleres, og klik derefter på Kontrollér ændringer på værktøjslinjen Account Manager for at fortsætte.

Hvis Google Ads Editor registrerer problemer, der kan forhindre, at dine ændringer bliver uploadet, vises der fejlikoner ud for de relevante elementer og på de faner, der indeholder elementerne.