Advertenties uitvoeren gedurende een beperkte periode

Met de functie 'Back-up exporteren' kunt u eenvoudig wijzigingen voor de korte termijn aanbrengen in uw campagnes. Als u bijvoorbeeld advertenties voor een actie van een week uitvoert, kunt u de advertenties voor die actie op maandagochtend plaatsen en vervolgens op vrijdagmiddag uw normale advertenties terugzetten. Volg de volgende stappen om gedurende een beperkte periode een aangepaste campagne uit te voeren:

1. Selecteer in de accountverkenner de advertentiegroep of campagne met de advertenties die u wilt wijzigen. Als de advertenties over uw account zijn verspreid, selecteert u de accountnaam.
  2. Ga naar het menu Account > Exporteren en kies of u het gehele account of alleen bepaalde campagnes en advertentiegroepen wilt exporteren, afhankelijk van waar de advertenties zich bevinden.
  3. Nadat u heeft geselecteerd wat u wilt exporteren, geeft u aan op welke locatie u het bestand wilt opslaan en kiest u ervoor het bestand op te slaan in de indeling 'Accountarchieven (*.aea)'. Standaard bevat de bestandsnaam de accountnaam en de datum.
  4. Klik op Opslaan.
  5. Voeg uw nieuwe advertenties toe in Google Ads Editor. Vervang bijvoorbeeld uw gebruikelijke advertentietekst door de advertentietekst voor een speciale actie.
  6. Upload uw wijzigingen.
  7. Wanneer u er klaar voor bent om terug te keren naar de eerdere versie van uw advertenties, gaat u naar het menu Account > Importeren > Van bestand en selecteert u het bestand dat u eerder heeft opgeslagen.
  8. Controleer de geïmporteerde versie van uw account en accepteer of weiger zo nodig de wijzigingen om de vorige toestand van uw account te herstellen. Wijs de geïmporteerde wijzigingen af die een conflict met deze updates veroorzaken als u gedurende de week andere updates (zoals biedingen of campagne-instellingen) heeft uitgevoerd. Anders worden uw andere updates gewist wanneer u de vorige tekstadvertenties importeert.

Gerelateerde link