De tool 'Meerdere wijzigingen aanbrengen' gebruiken in Google Ads Editor

Als u een lijst van wijzigingen wilt plakken of importeren in Google Ads Editor, kunt u de tool 'Meerdere wijzigingen aanbrengen' gebruiken.

Maak eerst een spreadsheet of tekstbestand met een lijst van de items die u wilt toevoegen, bewerken of verwijderen. Bevat uw lijst meerdere velden per regel (zoals een zoekwoord, CPC-bod en uiteindelijke URL), scheid de velden dan met een tab of komma. Als u een rij met kolomkoppen opneemt, moeten de kolomkoppen in het Engels zijn gesteld.

Vervolgens kiest u een van de volgende opties om de wijzigingen in Google Ads Editor te importeren:

• Selecteer het type item in de typenlijst en klik op Meerdere wijzigingen aanbrengen.
  • Selecteer in het menu Account de optie Importeren > Uitbestand... om uw lijst van wijzigingen te importeren.